Boligadvokat København

Ejendomspriserne har været stigende særligt i København siden 2010, hvor finanskrisen fik dem til at dykke et par år.
Boligadvokat KøbenhavnGenerelt har de været stigende de sidste 40 år og i dag er det ved at nå en grænse, hvor lønniveauet ikke er steget nok i Kbh til at bære den øgede udgift på boligen.

Det betyder at der enten skal komme helt nye låneformer eller nedadgående priser. Lønnen kan ikke reguleres nok op til at der kommer balance.

Der er naturligvis også den aflede effekt, at flere og flere vælger at bosætte sig uden for Københavns og dermed er priserne i oplandet også steget voldsomt.

Der har været tale om politiske indgreb og en ”Boligbobbel”, men det ser ud til markedet selv er begyndt at løse problemet, da priserne ikke længere stiger. De har nået en smertegrænse i indre København og ligger stabile nu (2022)

Det betyder at det er et godt tidspunkt at sælge på, priserne vil teoretisk kontra samfundsudviklingen med øget inflation pog rente ikke komme højere lige nu.

Boligadvokaten hjælper både med køb og salg

En boligadvokats rolle i en bolighandel, er at sørge for at varetage sin klients interesse og dermed sørge for sælger eller køber kommer bedst muligt ud af en handel uden overraskelser.

Det er helt anderledes kontra en ejendomsmæglers rolle, hvor de kun varetager sælgers interesse og derfor ikke hjælper køber på nogen som helst måde.

De fremhæver alt positivt ved en bolig og er ikke forpligtet til at nævne de negative sider, de kan helt udelade områder som er yderst problematiske, hvis de ikke synes det er nødvendigt.

Derfor kan du overhovedet ikke stole på modpartens ejendomsmægler fortæller dig om både positivt og negativt ved en ejendom, det gør de meget sjældent.

En boligadvokat hyret af dig, vil derimod gøre dig opmærksom på alt, der fremtidigt kan give udfordringer økonomisk m.m. f.eks. hvis taget skal skiftes inden for 3 år, eller der er voldsomt mange K3`ere i en fugtig kælder.

Boligadvokaten hjælper også gerne med mægling omkring prisen, så der er en objektiv mellemmand, der kan holde hovedet koldt.

Er lokalt kendskab i KBH nødvendigt

For boligadvokaten er det lokale kendskab ikke vigtigt, lovgivningen er den samme i Århus og i København, så boligadvokaten behøver ikke nødvendigvis sidde fysisk på et kontor på Frederiksberg Kbh C.

Det vigtigste er, at boligadvokaten er erfaren og har bistået tusindvis af købere og sælgere med deres handler, så der er opbygget en stor videnbase at trække på.

Med andre ord, vælg en erfaren dedikeret boligadvokat.

Hvad koster en boligadvokat i København?

Priserne svinger en del, men de ligger som udgangspunkt fra omkring 5.500 til 12.000 for komplet bistand i forbindelse med køb eller salg af en almindelig bolig i København eller opland.

Der er ikke forskel på prisen i forhold til om det er en lejlighed eller et hus og heller ikke kontra hvor høj prisen for boligen er.

Andelsboliger kan ofte få en smule rabat, da boligadvokaterne godt ved, der kan være lav fortjeneste ved at sælge kontra et hus eller lejlighed.

Sådan finder du den bedste boligadvokat i Kbh

Søg ganske enkelt på Google efter ”Boligadvokat København” og tag en af de øverste.

Klik ind på deres hjemmesider og læs om dem, hvilke advokater de har og klik derefter over på Trustpilot og tjek om de har fået gode anmeldelser.

Du kan være ganske sikker på en Trustpilot profil med dårlige anmeldelser er en advokat du skal holde dig langt fra.

Der skal være over 4,5 stjerner i snit og hold nøje mærke med hvad der bliver skrevet som retursvar, hvis der kommer en negativ anmeldelse – Svares der slet ikke, så er det også en kandidat du bør gå uden om.